Erecta Hard Erection Capsules

Verbeter je seksleven

Devils Candy Erecta Hard is gemaakt om je seksleven te verbeteren en leuker te maken. De ingrediënten in deze erectiepillen zijn zorgvuldig geselecteerd zodat ze hun maximale werking kunnen uitvoeren in het lichaam. Jij wilt dat Erecta Hard voor een langdurig harde erectie zorgt, en daar zul je beslist niet in worden teleurgesteld. De erectie zal zelfs langer aanhouden dan de duur van de gemeenschap.

Erecta Hard zorgt voor een langdurig harde erectie en verhoogt tijdelijk de potentie voor het verhoogde lustgevoel.

De werking van Erecta Hard erectiepil

De werking is een gebalanceerde natuurlijke actieve werking. De capsule zal na inname snel uit elkaar vallen in de maag waardoor de ingrediënten vrij komen en worden opgenomen in de bloedbaan. Je merkt dat alle ingrediënten zijn opgenomen en werkzaam zijn in het lichaam door een lichte blos in het gelaat en doordat de spieren soepel en warm aan voelen. De erectie zal sneller dan normaal tot stand komen en ook veel harder aanvoelen.

Veel mannen vergelijken de erecties na inname van Erecta Hard met de erecties uit hun jongere jaren. Snel weer een herstel na het hoogtepunt en telkens weer harder dan normaal.

Erecta Hard Erection Capsules

Ingrediënten per capsule

Muira Puama Extract200mg
Maca Dry Extract50mg
Zink41mg50% ADH
Tribulus Terrestris30mg
Radix Ginseng21mg
Gelatine capsule


ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Erecta Hard Erection Capsules

Aanbevolen gebruik

1 dosering bestaat uit 1 capsule (350mg) en dient minimaal 1 uur voor de seksuele activiteit te worden ingenomen. Neem niet meer dan 2 capsules per 24 uur. Neem de capsules bij voorkeur in op een niet volle maag.

Dit is een kruidenpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Donker, afgesloten bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Een doosje bevat 6 capsules.
Inclusief bijsluiter in 15 talen.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu