Monster Cock Penis Enlargement Pills

Natuurlijke penisvergroting

Devils Candy Monster Cock is gemaakt voor mannen die hun penis willen vergroten. Succesvolle moderne mannen gebruiken Monster Cock omdat ze zich graag vertonen met een penis die enkele centimeters groter is dan de penis van de mannen uit hun omgeving.

De penis zal niet alleen in volle erectie groter zijn. Ook zal de penis in slappe toestand veel groter zijn. Dit komt doordat het weefsel in de zwellichamen van de penis vol en gevuld is. Deze vergroting in slappe toestand zal blijvend zichtbaar zijn bij het dragen van strakke kleding. Pas hier dus mee op als je niet provocerend wilt overkomen.

De werking van Monster Cock penisvergroting

De werking van Monster Cock is gebaseerd op vergroting door druk van binnen uit. Het vergroten ontstaat door twee effecten die druk uitoefenen gedurende de periode dat je Monster Cock gebruikt.

De omtrek en diameter van de penisstam zal in eerste instantie vooral voelbaar forser en steviger worden. Later gaat de penis in lengte toenemen. Als je dat merkt is het vooral zaak om door te gaan met de tabletten kuur als je het maximale effect van Monster Cock wilt benutten.

Geduld en volharding is naast een gezonde leefstijl erg belangrijk tijdens het slikken van de tabletten.

Monster Cock is opgedeeld in tablettenkuren van 1 maand. Voor het behalen van het maximale succes adviseren wij om Monster Cock 3 tot 6 maanden te gebruiken. Mannen die Monster Cock langer dan 6 maanden gebruikten zagen vooral meer vergroting van de penis in slappe toestand.

Monster Cock Penis Enlargement Pills

Ingrediënten per capsule

Calcium Carbonate316mg
L-Arginine HCL200mg
Ashwaganda Withania Somnifera > 7% withanalodis > 0.25% Withaferin70mg
Muira Puama 4: 150mg
Fenusterols™ Fenugreek > 50% steroidal saponins40mg
Cotton Seed Oil40mg
Zink Monomethionine 17-22% Zn20mg74.8% ADH
E460, E341, E551, E572


ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Monster Cock Penis Enlargement Pills

Aanbevolen gebruik

Slik 2 maal daags 1 tablet met voldoende water. Beste werking is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen houden. Geschikt voor personen vanaf 18 jaar.

Een pot bevat 60 tabletten.
Inclusief bijsluiter in 15 talen.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu