Monster Cock Penis Enlargement Pills

Natuurlijke penisvergroting

Devils Candy Monster Cock is gemaakt voor mannen die hun penis willen vergroten. Succesvolle moderne mannen gebruiken Monster Cock omdat ze zich graag vertonen met een penis die enkele centimeters groter is dan de penis van de mannen uit hun omgeving.

De penis zal niet alleen in volle erectie groter zijn. Ook zal de penis in slappe toestand veel groter zijn. Dit komt doordat het weefsel in de zwellichamen van de penis vol en gevuld is. Deze vergroting in slappe toestand zal blijvend zichtbaar zijn bij het dragen van strakke kleding. Pas hier dus mee op als je niet provocerend wilt overkomen.

De werking van Monster Cock penisvergroting

De werking van Monster Cock is gebaseerd op vergroting door druk van binnen uit. Het vergroten ontstaat door twee effecten die druk uitoefenen gedurende de periode dat je Monster Cock gebruikt.

De omtrek en diameter van de penisstam zal in eerste instantie vooral voelbaar forser en steviger worden. Later gaat de penis in lengte toenemen. Als je dat merkt is het vooral zaak om door te gaan met de tabletten kuur als je het maximale effect van Monster Cock wilt benutten.

Geduld en volharding is naast een gezonde leefstijl erg belangrijk tijdens het slikken van de tabletten.

Monster Cock is opgedeeld in tablettenkuren van 1 maand. Voor het behalen van het maximale succes adviseren wij om Monster Cock 3 tot 6 maanden te gebruiken. Mannen die Monster Cock langer dan 6 maanden gebruikten zagen vooral meer vergroting van de penis in slappe toestand.

Monster Cock Penis Enlargement Pills

Ingrediënten per 2 tabletten

L-Arginine200 mg
Tribulus Terrestris-Extract75 mg
Muira Puama-Extract 4:150 mg
Fenusterols Fenegriek40 mg
Gehydrogeneerde Vegetarische Olie40 mg
Zinkcitraat38,7mg120% RI
E170, E460, E551, E572


RI = Referentie Inname

Monster Cock Penis Enlargement Pills

Aanbevolen gebruik

Slik 2 maal daags 1 tablet in met voldoende water. Het beste effect is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosis niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Een pot bevat 60 tabletten.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu