Sperm Flood Sperm Pills

Grote lading sperma spuiten

Devils Candy Sperm Flood is een tablettenkuur die de aanmaak van spermacellen en hun bewegelijkheid stimuleert. Mannen die Sperm Flood regelmatig slikken merken een verhoogde aanmaak van sperma en ook een sneller herstel na iedere lozing. Sperm Flood kan langdurig worden gebruikt door mannen die bij elke lozing een harde stralen in grote golven willen produceren.

Sperma bestaat voor ongeveer 5% uit zaadcellen en voor 95% uit vocht. Het volume van de zaadlozing wordt voornamelijk bepaald door het spermavocht. Sperm Flood stimuleert de aanmaak van spermavocht alleen als je voldoende drinkt. Heel belangrijk is dus dat je dagelijks voldoende drinkt om je vocht gehalte op pijl te houden.

De werking van Sperm Flood Zaadproductie Tabletten

Binnen enkele dagen zullen de ingrediënten werkzaam zijn in het lichaam en hun positieve invloed bewijzen. Lang zonder zaadlozing heeft geen goed effect op de kwaliteit van sperma. Te vaak is ook niet goed. Optimaal is eens in de twee tot drie dagen.

De verste ejaculatie is zes meter. Eigenlijk melden we hier alleen officiële records uit het Guinness Book of Records, maar de verste ejaculatie staat daar niet in vermeld.

Sperm Flood Sperm Pills

Ingrediënten per 2 tabletten

Maca100mg
Guarana Extract100mg
Kola Nut Extract100mg
Muira Puama100mg
L-Taurine50mg
Zink Monomethione83,4mg100% ADH
Ginkgo Biloba40mg
L-Arginine20mg
Vitamine B318mg100% ADH
E572, E460, E341, E551, E464, E171, E570, E132


ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Sperm Flood Sperm Pills

Aanbevolen gebruik

Slik 2 maal daags 1 tablet, met voldoende water innemen. Beste werking is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosering niet overschrijden. Voor mannen vanaf 18 jaar.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen houden. Geschikt voor personen vanaf 18 jaar.

Een pot bevat 60 tabletten.
Inclusief bijsluiter in 15 talen.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu